Inspiratie voor het kerstdiner

Heb je nog wat extra inspiratie nodig voor het kerstdiner? In deze boeken kun je naast de fijnste kerstsfeer ook de lekkerste gerechten vinden. Maak het zo gemakkelijk of moeilijk  voor jezelf als je zelf wilt.

3.6Kerst in New York. Slenteren door een hagelwit Central Park, shoppen in de prachtig versierde straten, relaxen met de heerlijkste lekkernijen. Met dit boek haal je de New Yorkse kerst in huis. “New York kerstmis bakboek” biedt recepten voor cakes, cookies en ontbijtjes voor de mooiste tijd van het jaar uit de mooiste stad ter wereld.
September 2017 – Snor

3.5Het vierde boek van Rens Kroes. Dit keer met ‘Party’ als thema. Ze laat je in deze prachtige uitgave zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, dinertjes bereidt, de lekkerste drankjes serveert en hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten. Of je nu een party-moment met zijn tweeën beleeft of met twintig man.
Juni 2017 – Spectrum

Home Sweet Home_Xmas_omslag.inddAlle gerechten in dit boek zijn gemakkelijk van tevoren te maken en het boek bevat zelfs een heleboel voorbeeldmenu’s, zodat u ook niet hoeft na te denken over mooie combinaties van voor-, bij-, hoofd- en nagerechten. Een crème van pompoen met steranijs & kreeftenstaartjes, parelhoen met saus van prosecco met groene druiven, een terrine van wild konijn & pistache en een champagnemousse met vijgen in champagne- lauriersiroop… Loopt het water u al in de mond, maar ziet u op tegen de kookstress? Met “Home Sweet Home Xmas ” is dat niet nodig. Yvette van Boven geeft talloze tips voor een kerst zonder ingewikkeld gedoe of paniek.
November 2017 – Fontaine Uitgevers

JOXMAS17 JACKET.inddJamie Oliver helpt je met “Jamie Oliver’s Kerst Kookboek” om deze feestdagen de lekkerste gerechten zónder stress op tafel te zetten.  Het staat vol heerlijke recepten voor de feestdagen, van echte kerstklassiekers met een Jamie-twist tot vegetarische hoofdgerechten en gezonde traktaties. En natuurlijk ontbreken de recepten voor het kerstontbijt en de desserts niet. Jamies kerstkookboek zorgt ervoor dat je relaxed kunt genieten van de feestdagen!
September 2016 – VBK Media

Lees ook:

a.feest  2.feest  3.feest

Een gedachte over “Inspiratie voor het kerstdiner

  1. Pingback: Kerstverhalen | de Bibliotheek Eindhoven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s